اثر سند همکاری با چین بر صنایع ایران
بازار و بورس- گزارش «بررسی جامع قرارداد 25 ساله ایران و چین» با محوریت پنج حوزه تجارت خارجی، صنعت خودرو، صنعت نفت و انرژی، صنعت فناوری و اطلاعات و تامین مالی منتشر شد.
دفتر مطالعات راهبردی رونق تولید دانشگاه امام صادق به منظور بررسی و شناسایی ظرفیتهای کشور در خصوص تحقق رونق تولید با محوریت قرارداد 25 ساله ایران و چین، به بررسی ابعاد اقتصادی این قرارداد پرداخته و اقدام به انتشار گزارشی با عنوان «بررسی جامع قرارداد 25 ساله ایران و چین» کرده است.
این گزارش، راهبردهای موثر برای بهرهمندی حداکثری ایران از منافع این توافق را در 5 حوزه تجارت خارجی، صنعت خودرو، صنعت نفت و انرژی، صنعت فناوری و اطلاعات و تامین مالی بررسی کرده است.
برای نمونه در حوزه فناوری و نوآوری، «گسترش همکاریهای دانشگاهی»، «اولویت دادن به دانشبنیانها»، «شتابدهی اکوسیستم» و «فراهمسازی بسترهای تامین مالی» به عنوان مهمترین راهبردهای مورد توجه از سوی ایران در این توافق 25 ساله است تا بتواند حداکثر ظرفیت را در حوزه ارتقای فناوری و توسعه دانشبنیانها رقم زند.
در همین هفته «وانگ ایی»، عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین در ادامه سفر منطقهای خود در راس هیاتی به تهران سفر کرد و با حسن روحانی، رئیسجمهوری ایران و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار سند جامع همکاریهای 25 ساله ایران و چین امضا شد.
متن کامل گزارش دانشگاه امام صادق با عنوان «بررسی جامع قرارداد 25 ساله ایران و چین» را میتوانید از اینجا دانلود کنید